Servicii

Consultanță și implementare

Implementare FluxVision WMS – Consultanță WMS – Implementare SocrateCloud ERP

Implementare FluxVision WMS

Există doi factori cheie care asigură succesul unui proiect de WMS: produsul și implementarea. Prin structura și funcționalitățile sale, FluxVision asigură toate elementele necesare din punct de vedere al produsului pentru ca orice afacere să beneficieze de o soluție flexibilă, scalabilă și ușor de întreținut, iar pentru a funcționa la adevărata capacitate specialiștii noștri asigură o implementare adecvată.

Servicii

Procesul de implementare a soluției FluxVision WMS este definit de următoarele caracteristici:

Consultanții noștri de implementare au o experiență vastă în analiza de business și maparea proceselor logistice.

Departamentul de logistică al beneficiarului trebuie să se implice activ în toți pașii de implementare: analiză, specificație, configurare și testare.

În validarea specificației funcționale trebuie să fie implicate și celelalte departamente care au legătură cu fluxurile de documente sau sunt interesate de rapoarte.

Beneficiarul trebuie să fie dispus să-și adapteze procesele conform unor standarde menite să le controleze și eficientizeze.

Consultanță WMS

Implementarea unei soluții software este o investiție strategică, iar hotărârea nu este ușor luată, existând mai multe variabile implicate în acest proces: alegerea momentului potrivit, bugetul alocat, înțelegerea beneficiilor pe care o soluție WMS le aduce, ROI-ul, alegerea soluției potrivite pentru fiecare business, și așa mai departe.

În procesul de selecție a unui sistem WMS ar trebui să apelați la specialiști, care să vă ajute să alegeți soluția potrivită tipului dumneavoastră de business, dar care să vă ajute să vă și optimizați procesele de business.

Implementarea unui sistem WMS necesită o abordare ‘top to bottom’ a operațiunilor din cadrul unei firme, adică o analiză care să pornească de la operațiunile principale și mai apoi să detalieze în amănunt fluxurile de documente și de marfă care trebuie să aibă loc în relația cu partenerii, respectiv fluxurile de marfă și documente în interiorul depozitelor.

Există câteva întrebări cheie pe baza cărora se determină principalele caracteristici pe care trebuie să le aibă un sistem WMS pentru a acoperi necesarul de funcționalități:

  • Dorim să prestăm activități logistice?
  • Dorim să oferim servicii de genul ‘depozit la cheie’, respectiv franciză?
  • Avem (sau planificăm să avem) mai multe depozite, pe care să le putem integra unitar într-un lanț de distribuție?
  • Este posibil ca fluxurile din depozit să se modifice în timp (odată cu evoluția afacerii)?
  • Este necesar să integrăm WMS-ul cu alte sisteme informatice?

Răspunsul la aceste întrebări determină mai apoi direcția principală și următoarele seturi de detalii. Totul se documentează și se alcătuiește caietul de sarcini în vederea următorului pas: selecția.

Implementare SocrateCloud

SocrateCloud este o platformă deschisă de business în cloud dezvoltată de către partenerii noștri de la BITSoftware, cu o experiență de peste 22 de ani în dezvoltare și implementare de soluții de business.

Platforma SocrateCloud permite companiilor să utilizeze o soluție ERP & CRM & BI de clasă mondială, motoare automate de business și să extindă și să dezvolte rapid aplicații personalizate.

Datorită complexităţii de business, sistemele ERP au devenit şi ele complexe, incluzând funcţionalitate bogată. Importante pentru o companie care doreşte să utilizeze un sistem ERP nu sunt numai calitatea şi funcţionalitatea, ci şi modul în care este implementată soluţia.

Specialiștii noștri vă oferă servicii profesioniste de consultanță ERP pentru a asigura un proces de implementare lin şi cele mai bune rezultate în îndeplinirea obiectivelor companiei

Analiza proceselor de business

Configurarea soluției conform nevoilor

Planificarea proiectului de implementare

Proiectarea și configurarea sistemului ERP conform analizei

Prezentarea sistemului configurat conform proceselor de business din documentul de analiză

Instruirea utilizatorilor pentru a putea folosi cu ușurință sistemul ERP

Testarea sistemului / proiectul pilot în care se asigură acoperirea fluxurilor de business

Go-Live – implementatorul asigură o prezență on-site și sprijină utilizatorii în exploatarea sistemului ERP

Serviciile de implementare se adresează atât utilizatorilor finali care folosesc sistemul SocrateCloud, cât şi administratorilor de aplicaţie care trebuie să asigure suportul intern către utilizatorii finali.

Sunteți gata de acțiune?