FluxVision WMS

Soluția software de gestiune a depozitelor pentru retail

Select Auto, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de scule și echipamente pentru reparații auto, cu peste 50 000 de clienți în toată țara, a implementat soluțiile ERP și WMS, în cloud, de la BITSoftware.

“Cu SocrateCloud ERP si FluxVision WMS, totul este măsurabil, iar acesta este un aspect foarte important pentru noi. În decursul celor 9 luni care au trecut de când utilizăm ambele soluții, am livrat 252 000 de articole și nu am avut nici o eroare, am eliminat pur și simplu eroarea umană. Dacă înainte aveam nevoie de 3-4 luni să învățăm un om în depozit, pentru a-l integra în muncă, acum vorbim de 3-4 zile.  Am optimizat spațiul în depozit cu 30%. Timpul de livrare s-a îmbunătățit cu 25% și cu același personal reușim să facem cu 30% mai mult.” – Radu Buda, Director General Select Auto

FluxVision WMS, soluția software de gestiune depozite pentru retail

Soluție de gestiune a depozitelor de ultimă generație cu funcționalități avansate pentru industria de retail

Retailul este mai viu și mai dinamic decât a fost vreodată. Prin utilizarea soluției FluxVision, comercianții cu amănuntul vor putea să reducă stocurile, reducând în același timp și numărul de produse fără stoc și întârzierile în procesarea comenzilor.

Sistemul de gestiune a depozitului asigură vizibilitate prin urmărirea tuturor operațiunilor care au loc în depozit, de când sunt preluate comenzile și până când sunt expediate. Acest lucru permite comercianților să răspundă mai repede la schimbări, să gestioneze mai eficient ciclul de viață al produselor și să reducă excedentul, asigurând livrarea la timp a comenzilor client.

PRIN CE NE DIFERENȚIEM?

Implementare rapidă

Gradul ridicat de configurabilitate permite clienților, care optează pentru FluxVision WMS, să fie operaționali în cel mai scurt timp.

Configurare ușoară

Prin intermediul celor peste 100 de parametri funcționali editabili, FluxVision WMS poate fi setat direct de către client.

Ghidare în timp real

Operatorii din depozit sunt ghidați în timp real prin intermediul modulului WiData, care rulează pe orice dispozitiv mobil.

Soluție WMS în cloud

Se reduc costurile cu infrastructura IT, iar accesul se poate face de pe orice laptop, PC sau tabletă cu acces la internet, din orice locație.

BENEFICII

FluxVision WMS Software

Optimizarea mișcării mărfurilor în depozit

WMS Software Romania

Monitorizarea stocurilor și a comenzilor în timp real

Wisoft Professional Services - WMS Software Inventariere Colectare date depozite

Optimizarea procesului de picking

WMS Software Romania

Optimizarea modului de utilizare a forței de muncă

WMS Software Romania

Eliminarea situațiilor de overstock și out-of-stock

Reducerea numărului de comenzi întârziate

Software FluxVision WMS. Maparea exactă a contractelor cu clienții

Integrarea cu echipamentele necesare în depozit (handheld, sisteme automate de picking)

Sporirea gradul de satisfacție în rândul clienților

FluxVision WMS Software

Integrarea rapidă cu orice sistem ERP (este integrat nativ cu SocrateCloud)

Solicitați o cotație de preț