FluxVision WMS crește scalabilitatea și profitabilitatea afacerii

Home / WMS / FluxVision WMS crește scalabilitatea și profitabilitatea afacerii

Ce este o companie scalabilă? Este una care poate menține sau îmbunătăți marjele de profit în timp ce volumul vânzărilor crește. 

Scalabilitatea este unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când alegeți o soluție software pentru business-ul dumneavoastră. Iar depozitul, pentru orice companie care activează în industria de distribuție și logistică este cel care influențează cel mai mult profitabilitatea. Profitabilitatea afacerii se bazează, în mare parte, pe eficiența și productivitatea depozitului. Atunci când depozitul este bine organizat, iar activitatea se desfășoară în mod eficient, rezultatele financiare vor fi pe măsură. 

 

Soluția WMS are scopul de a crește viteza, scalabilitatea și ca tot volumul de operațiuni din interiorul depozitului să se desfășoare fără probleme.

 

Soluția WMS pe care o implementați în companie trebuie sa fie scalabilă, astfel încât să îndeplinească cerințele actuale, dar și să permită îmbunătățirea și creșterea pe viitor. Cu cât business-ul crește, cu atât veți dori să adăugați noi funcționalități, noi spații de depozitare, noi utilizatori. De aceea, este bine să alegeți încă de la început o soluție WMS flexibilă, care să vă permită toate aceste lucruri rapid și fără costuri. 

 

FluxVision WMS în cloud vă oferă scalabilitatea necesară pentru a extinde rapid operațiile lanțului de aprovizionare și a satisface condițiile schimbătoare ale pieței. La nevoie, pentru a putea acoperi perioadele de vârf sau alte schimbări, puteți adăuga cu ușurință noi utilizatori. Când vor apărea noi oportunități, veți fi pregătit.

 

FluxVision poate fi operat de pe orice computer, PC sau tabletă cu o conexiune la Internet, fără a necesita setări hardware suplimentare și consumatoare de timp. Aceasta înseamnă că operatorii devin operaționali mai rapid, iar in al doilea rand, pot fi oricând activați sau dezactivați utilizatori în funcție de necesități. 

De ce să alegeți FluxVision WMS?

Pentru că vă permite să: 

  • gestionați atributele produselor cum ar fi lotul, data, dimensiunea 
  • îmbunătățiți utilizarea resurselor din depozit
  • optimizați spațiul folosind algoritmi inteligenți pentru o gestionare eficientă 
  • minimizați retururile prin respectarea regulilor FIFO-FEFO
  • măsurați performanțele angajaților
  • obțineți mai mult cu resurse mai puține:
  • folosiți algoritmi optimizați pentru a crește eficiența picking-ului
  • utilizați optimizarea plasării produselor în spațiile potrivite din depozit (slotting)

Gata de acțiune?

Leave a Comment