FluxVision WMS integrat cu aplicații third-party și device-uri prin open API

Home / WMS / FluxVision WMS integrat cu aplicații third-party și device-uri prin open API

Prin intermediul soluției FluxVision WMS vă punem la dispoziție nu doar o soluție de gestiune a depozitului, ci o platformă flexibilă și extensibilă, care se poate integra cu ușurință cu alte aplicații utile organizației din care faceți parte. De ce spunem asta? Pentru că API-ul facilitează sincronizarea soluției de warehouse management în timp real cu soluții third-party și device-uri pe care le utilizați în cadrul companiei. 

 

API-ul este un element esențial, pentru că permite dezvoltatorilor să integreze WMS-ul atât la nivelul bazei de date, cât și la nivel de aplicație, cu orice aplicație terță sau cu o aplicație proprie.

 

FluxVision WMS beneficiză de integrare nativă cu SocrateERP, soluție modernă în cloud, care include funcționalități complete de gestiune economică și raportare, pentru firme care activează în diferite domenii. SocrateERP în cloud are la bază o arhitectură modulară care furnizează scalabilitate și adaptabilitate sporite și suportă servere multiple, tranzacții mari de date, un număr foarte mare de utilizatori, pentru a asigura cel mai scurt timp posibil de dezvoltare și implementare. Mai mult de atât, în cloud nu există timpi morți și indisponibilitate a serviciului, deoarece fiecare modul poate fi actualizat independent, pe baza conceptului de actualizare continuă a versiunilor.

 

Pe măsură ce afacerile din mediul online cresc, au nevoie de un sistem de management care să asigure în continuare eficiența și calitatea serviciilor. Prin utilizarea unui sistem WMS deschis, pentru deținătorii de magazine online se pot integra cu diferite soluții software specializate, care să-i ajute să-și eficientizeze toate procesele prin automatizarea lor.

 

Cu ajutorul API-ului, FluxVision WMS se integrează cu platforme de e-commerce  și marketplace-uri, oferind o funcţionalitate bogată, flexibilitate şi control asupra conţinutului şi funcţionalităţilor magazinelor online. Vorbim aici mai ales de sincronizarea stocurilor în timp real între platformele de eCommerce și FluxVision, fapt care reduce semnificativ timpul de procesare a comenzilor și elimină erorile de natură umană. 

 

Integrarea FluxVision WMS cu serviciile de curierat rapid prin API înseamnă trimiterea automată a comenzii către curier cu toate datele şi generarea, totodată, a documentelor de transport (AWB) care pot fi transmise mai departe către clienți.

 

Pe parte hardware, FluxVision WMS se poate integra cu un număr infinit de dispozitive și senzori  cântare, handheld-uri sau alte dispozitive pentru automatizarea fluxurilor), care să vă permită să profitați din plin de tehnologia IoT.

 

Înarmarea cu o soluție WMS capabilă să evolueze și să țină pasul cu cerințele actuale reprezintă o condiție esențială pentru succesul companiilor care doresc să aibă succes în afaceri și să fie cu un pas înaintea competitorilor lor. 

Gata de acțiune?

Leave a Comment