Viitorul logisticii este în cloud

Home / Servicii logistice / Viitorul logisticii este în cloud

Tranzit, revista afacerii de transport și logistică, a publicat recent un articol despre povestea Frisbo și viitorul logisticii care se află… în cloud.

Povestea Frisbo a început în anul 2014, fiind prima platforma de e-fulfillment din Romania, care permite magazinelor online să externalizeze parțial sau total procesul operațional și logistic. Cei de la Frisbo au fost primii antreprenori de acest gen de la noi și au reusit ca în primele 6 luni de activitate să ruleze comenzi în valoare de jumatate de milion de euro. În urmatorii ani, afacerea Frisbo a crescut frumos, ajungând la un portofoliu important de clienți, companii atât din Romania cât și din străinatate.

Pentru a se putea dezvolta și susține întreg procesul operațional și logistic, Frisbo utilizează SocrateERP și FluxVision WMS, două sisteme de gestiune flexibile și robuste, care le permite să preia tot procesul de onorare a comenzilor în numele magazinelor online, de la depozitare, preluare și urmarire a comenzilor, facturare și livrare. Managementul Frisbo a ales soluțiile BITSoftware datorită flexibilității, posibilității de gestiune multi-societate, a disponibilității acestuia în cloud și, foarte important, a usurinței cu care sistemul ERP se integrează cu multiple platforme de e-commerce.

Mai multe detalii despre felul în care sistemele SocrateERP și FluxVision WMS susțin Frisbo în procesul de dezvoltare și de evoluție constantă găsiți în studiul de caz pe care îl puteti descărca de aici.

Solicitați o prezentare

Leave a Comment