Scăderea costurilor de manipulare cu WMS pentru producție

Home / Producție / Scăderea costurilor de manipulare cu WMS pentru producție

Logistica reprezintă, fără îndoială, un avantaj competitiv major pentru orice producător, indiferent de mărime. Firmele din producție au nevoie de o soluție logistică sofisticată, care, pe lângă produsele finite, să poată să gestioneze și să urmărească materia primă și subansamblele, să optimizeze fluxul de materiale prin hala de producție, să automatizeze și să monitorizeze procesele de control al calității și, în final, să crească randamentul producției.

FluxVision este soluția WMS pentru producție, asigură control operațional și suport decizional.

Soluția FluxVision WMS pentru managementul depozitelor aduce numeroase beneficii companiilor din producție, indiferent de mărimea lor.

  • Programarea dinamică și în timp real a operațiunilor care au loc în depozit
  • Optimizarea gestiunii materiilor prime, finitelor, subansamblelor și a materialelor auxiliare (ambalaje, etichete, etc)
  • Monitorizarea consumurilor de materii prime pe întreg fluxul de producție
  • Respectarea standardelor de calitate prin monitorizarea până la nivel de lot a materiilor prime, subansamblelor și a finitelor
  • Reducerea costurilor asociate resurselor de inventar necesare
  • Optimizarea mișcării în depozit atât a materiilor prime, cât și a produselor finite
  • Reducerea timpilor morți din depozit
  • Scăderea costurilor de manipulare
  • Îmbunătățirea vizibilității în depozit și a trasabilității produselor din inventar

Prin ce ne diferențiem față de celelalte soluții WMS de pe piață?

Implementare rapidă – Gradul ridicat de configurabilitate permite clienților, care optează pentru FluxVision WMS, să fie operaționali în cel mai scurt timp.

Configurare ușoară – Prin intermediul celor peste 100 de parametri funcționali editabili, FluxVision WMS poate fi setat direct de către client.

Ghidare în timp real – Operatorii din depozit sunt ghidați în timp real prin intermediul modulului WiData, care rulează pe orice dispozitiv mobil.

Vizualizare și operare 3D – Se pot vizualiza informații legate de structura depozitului, precum și de stocul existent.

Soluție WMS în cloud – Se reduc costurile cu infrastructura IT, iar accesul se poate face de pe orice laptop, PC sau tabletă cu acces la internet, din orice locație.

Solicitați o prezentare

Leave a Comment