Optimizarea logistică, avantaj competitiv pentru companiile de servicii logistice (3PL)

Home / Servicii logistice / Optimizarea logistică, avantaj competitiv pentru companiile de servicii logistice (3PL)

Dacă logistica este tratată cum trebuie, ea devine un mijloc de a obține un avantaj competitiv și nu va reprezenta doar un cost. Un depozit care îndeplinește cerințele speciale ale clienților este o parte esențială a strategiei de dezvoltare. Cum se poate optimiza? Prin vizibilitate și control sporit. 

Companiile de servicii logistice au nevoie de ajutor cu privire la vizibilitate și la gestionarea informațiilor, care le ajută să obțină un nivel al flexibilității, fiabilității și eficienței mult mai ridicat. 

 

O vizibilitate completă de la intrarea mărfii în depozit și până la ieșirea acesteia către client, vă asigură că puteți urmări și gestiona comenzile și transporturile în mod eficient. Astfel, veți putea lua angajamentele pe care știți siguri că le puteți îndeplini, atât din punct de vedere al cantităților promise, cât și al timpului de livrare. 

 

FluxVision WMS aduce plus valoare companiilor 3PL prin:

 

Scalabilitate

 

FluxVision WMS vine cu mai multă flexibilitate și scalabilitate, care vă permite extinderea mai ușoară. Capacitatea de a răspunde cerințelor în schimbare rapidă este esențială pentru afacerea modernă, iar gestionarea lanțului de aprovizionare în cloud vă permite să implementați rapid, în siguranță și foarte rapid noi servicii și capabilități pentru a satisface cerințele clienților. 

 

Utilizare ușoară

 

Pentru utilizatorul final există numeroase avantaje pe care FluxVision WMS le aduce în ceea ce privește eficiența, inclusiv o experiență simplă și intuitivă a utilizatorului, acces rapid la date precise și în timp real. Toate informațiile despre ceea ce se întâmplă în depozit pot fi accesate oriunde și oricând. 

 

Integrare ușoară

 

Una dintre cele mai mari provocări ale unui model tradițional de gestionare a lanțului de aprovizionare este dificultatea de integrare a sistemelor pentru a se asigura că informația este consecventă și ușor accesibilă. Gestionarea lanțului de aprovizionare în Cloud necesită o integrare cu tot felul de soluții IT (cum ar fi sisteme ERP, dispozitive mobile, dispozitive RFID și IoT, etc.) pentru a permite colaborarea în timp real și vizibilitatea completă, care are un impact asupra eficienței și productivității.

 

Eficiența costurilor

 

FluxVision WMS este o soluție cloud, ceea ce înseamnă că organizațiile care optează pentru soluția noastră nu vor avea nevoie să facă investiții în echipamente pe care să găzduiască softul, și nici investiții ulterioare pentru actualizări. De asemenea, dezvoltarea unor noi capabilități și alte adaptări sunt mult mai puțin costisitoare decât în cazul unor soluții on-premise. 

 

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care soluția noastră le aduce companiilor din zona 3PL. FluxVision este o soluție WMS de ultimă generație, adaptată nevoilor dumneavoastră. Pentru o prezentare personalizată, vă invităm să solicitați o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri. 

Aduceți îmbunătățiri în depozit. Solicitați o prezentare FluxVision WMS!

Leave a Comment