WiSoft Professional Services, sponsor al Automotive Logistics Summit

Home / Compania Wisoft Professional Services / WiSoft Professional Services, sponsor al Automotive Logistics Summit

WiSoft Professional Services participă în calitate de sponsor la evenimentul Automotive Logistics Summit, eveniment dedicat logisticii din industria automotive.

Evenimentul este organizat de revista Intermodal & Logistic în parteneriat cu Arilog, Asociația Română de Logistică și va avea loc pe 25 februarie, la Camera De Comert, Industrie și Agricultură Timișoara, în intervalul orar: 9:00 – 16:00. Scopul evenimentului este acela de a facilita întâlnirile “one on one” între factorii de decizie din industrie, dar și să ofere un conținut de calitate, tematici atractive și exemple de bune practici.

Compania noastră produce și implementează soluții de optimizare a depozitelor și va fi reprezentată la acest eveniment dedicat industriei Automotive de către Tiberiu Pfiszter, CEO WiSoft Professional Services, specializat în dezvoltarea de soluții software pentru industria Automotive sau Logistică, și Andreea Alexi, Sales Manager, cu o vastă experiență în vânzarea de soluții B2B. Echipa noastră are peste 20 de ani de experiență în implementare de soluții inovative de gestiune eficientă a depozitelor.

Îi așteptăm pe toți cei interesați alături de noi să discutăm despre ultimele trenduri din logistica din industria automotive și despre soluțiile noastre inovative de eficientizare a depozitelor: FluxVision – soluție de gestiune a depozitelor cu cel mai mare grad de personalizare direct de către utilizator, WiData Inventory – soluție de inventariere prin scanarea codurilor de bare, WiData – instrument inovator de colectare a datelor și SocrateCloud ERP & CRM & BI – platformă flexibilă pentru eficiență în afaceri.

Mai multe informații despre soluțiile noastre găsiți pe site-ul WiSoft Professional Services.

Vă așteptăm alături de noi!

Leave a Comment