12 motive pentru a folosi un sistem WMS

Home / WMS / 12 motive pentru a folosi un sistem WMS

Dacă încă mai folosiți “creionul și hârtia” pentru a gestiona procesele logistice și pentru a organiza toată activitatea din depozit, atunci trebuie să știți că există, datorită tehnologiei, o metodă mult mai sigură și care vă ușurează viața – un sistem WMS de gestiune a depozitelor.

Un software de management al depozitelor este un sistem care gestionează și optimizează toate activitățile care au loc în depozit, de la intrarea mărfurilor și până la ieșirea lor. Sistemul WMS este, de asemenea, o componentă cheie pentru lanțul de aprovizionare.

Sistemul de gestiune a depozitelor optimizează toate operațiunile care au loc în depozit, minimizează cheltuielile și crește performanța operatorilor și a echipamentelor din dotare.

Iată 12 motive pentru care compania dumneavoastră ar trebui să folosească FluxVision WMS:

 1. Permite administrarea automată și completă a tuturor activităților de depozitare pentru un număr nelimitat de entități.
 1. Asigură o vizibilitate completă a tuturor operațiunilor care au loc în depozit.
 1. Permite o mai bună gestiune a stocurilor până la nivel de lot.
 1. Optimizează rotația stocurilor în depozit, elimină pierderile datorate termenelor de valabilitate expirate și folosește în mod optim spațiul de depozitare.
 1. Crește acuratețea și calitatea livrărilor prin ghidarea în timp real a operatorilor, ceea ce duce la o scădere a erorilor de livrare și o scădere a numărului de retururi.
 1. Se integrează cu orice sistem de tip ERP și este integrat nativ cu SocrateCloud.
 1. Se integrează cu alte echipamente și sisteme dedicate optimizării supply chain-ului.
 1. Reduce costurile de deținere a unui astfel de sistem, FluxVision este disponibil în cloud pe bază de abonament flexibil (lunar sau anual).
 1. Datele sunt disponibile în timp real și vă permite să masurați, să vizualizați și să interveniți în timp real asupra activității muncitorilor.
 1. Vizualizarea 3D a depozitului cu acces la informații legate de structura depozitului, stocul existent și locațiile disponibile.
 1. Acces securizat în aplicație pe bază de nume de utilizator și parolă, protocoalele de comunicare asigurând securitatea și integritatea datelor.
 1. Acces independent de locație, sistemul FluxVision fiind accesibil de pe orice PC, laptop sau tabletă care are acces la internet.

Toate aceste motive și încă multe altele pe care vă invităm să le descoperiți, vă oferă un avantaj competitiv, plasându-vă înaintea concurenței!

Leave a Comment