Optimizare stocuri

Nivelul optim al stocurilor are în vedere obţinerea celui mai bun efect, astfel ca activitatea oricărui depozit să se facă cu cheltuieli cât mai reduse și cu beneficii cât mai mari. Rezultă deci că și cheltuielile de stocare trebuie să fie cât mai mici.

Optimizarea stocurilor trebuie să se facă ţinând cont de dinamica aprovizionare – livrare, în condițiile folosirii complete și intensive a capacităților de depozitare.

Utilizarea sistemului FluxVision WMS vă permite să găsiți mărimea optimă a stocurilor, să accelerați vitezei de rotaţie a activelor circulante, să reduceți stocurile  cu mişcare lentă sau fără mişcare, să eliminați stocurile care nu sunt necesare, pierderile şi degradările din timpul depozitării şi stocării.

Aflați cât costă implementarea sistemului FluxVision WMS

Gestiune depozite

Obiectivul sistemului FluxVision WMS  este acela de a de a oferi proceduri standardizate pentru manipularea mărfii și pentru automatizarea operațiunilor care au loc în depozit.

Avantajele utilizării sistemului de gestiune a depozitelor constau în:

  • Înregistrarea automată a tuturor mișcărilor din depozit prin intermediul dispozitivelor mobile pe care rulează o aplicație de colectare de date
  • Reguli personalizate și utilizarea optimă a spațiului de depozitare
  • Vizualizarea 3D a locațiilor din depozit
  • Reducerea timpilor de manipulare a mărfii și creșterea gradului de onorare a comenzilor
  • Inventariere rapidă a produselor aflate în depozit
  • Creșterea productivității prin stabilirea unor rute de picking pentru operatori

Ce este FluxVision WMS?

Un sistem WMS este o parte componentă a unui sistem integrat care are rolul de a controla și de a optimiza operațiunile privind stocul de marfă din depozit din momentul intrării lui și până la expedierea lui către clienți.

FluxVision WMS urmărește recepția, depozitarea, colectarea, expedierea și inventarierea mărfii ca parte a procesului de aprovizionare, oferind informații în timp real despre statusul mărfurilor. Ca parte a unui sistem ERP, un sistem WMS este interconectat cu soluția de preluare a comenzilor de la clienți, realizandu-se astfel controlul mișcării stocurilor în contextul comenzilor de livrare și aprovizionare. FluxVision WMS este interconectat cu diverse aparate mobile precum: scannere, cititoare de coduri de bare, imprimante industriale, etc.

Solicitați consultanților noștri o prezentare personalizată

Leave a Comment