Automatizare și configurabilitate cu FluxVisionWMS

Home / WMS / Automatizare și configurabilitate cu FluxVisionWMS

Presiunea care se pune pe companiile de servicii logistice din partea clienților este din ce în ce mai mare. Pentru a face față provocărilor și solicitărilor clienților, dar și să puteți rămâne competitivi în timp ce oferiți servicii de calitate, aveți nevoie de soluții de automatizare inteligente, care să vă ajute nu doar să livrați comenzile la timp, ci și să anticipaţi şi să vă adaptaţi cu uşurinţă la cererea în continuă schimbare. 

 

Automatizarea în logistica este în plină expansiune și asta pentru ca răspunde nevoilor actuale: înlocuiește operatorul, care uneori este greu de găsit, de certificat și de păstrat, reduce costul operațional și crește eficiența. Scopul automatizării în procesele de mișcare a mărfii este de a elimina operațiunile inutile și de a le eficientiza pe cele repetitive. 

 

FluxVision este cel mai flexibil sistem WMS de pe piață. Fiind un sistem deschis, în cloud, permite integrarea prin API cu orice sistem sau dispozitiv care este folosit în depozit, oferind astfel cel mai înalt grad de automatizare și configurabilitate pe care îl puteți obține.

Toate fluxurile de lucru se pot automatiza și sunt configurabile. Aplicația oferă peste 100 de parametri funcționali pentru configurarea proceselor.

 

Una dintre cele mai recente integrări este cea cu SAP, pentru unul dintre clienții noștri, un important operator de servicii logistice, care are ca și clienți finali nume mari de producători de bauturi alcoolice și softdrinks. Această integrare acoperă nevoia de introducere a comenzilor către depozite direct de către client din SAP. Clientul final introduce comanda în SAP, FluxVision o procesează și răspunde automat către SAP cu avizul de livrare. 

 

De asemenea, deschiderea prin API a permis clienților noștri și integrări cu Emag Marketplace și alte platforme ecommerce, ceea ce a dus la automatizarea preluării comenzilor din surse multiple. Din FluxVision se transmit informații referitoare la stocul existent, iar invers, de pe platformele ecommerce și din marketplace intră comenzile, la care sistemul WMS răspunde cu aviz de livrare și AWB curier. 

 

Din studiul de caz de mai jos, puteți afla cum FluxVision WMS a optimizat spațiul de depozitare și a îmbunătățit timpul de livrare pentru Select Auto, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de scule și echipamente pentru reparații auto, cu peste 50 000 de clienți în toată țara.

 

Sunteți gata să discutăm? 

Gata de acțiune?

Leave a Comment