Noi funcționalități pentru FluxVision WMS

Home / WMS / Noi funcționalități pentru FluxVision WMS

FluxVision, soluția de Warehouse Management în cloud, este acum disponibilă într-o versiune nouă care vă permite să optimizați activitățile derulate în depozit.

Pentru toți clienții care au nevoie de integrare cu platformele curierilor, ​​am completat lista serviciilor de curierat cu cele oferite de către DHL și Sameday.

Tot la nivel de integrări, a fost extinsă integrarea FluxVision WMS cu posibilitatea de preluare automată a informațiilor provenite de la cântare electronice.

De asemenea, a fost îmbunătățit algoritmul de tratare a tranzacțiilor de stoc pentru locațiile de tip FIFO/LIFO astfel încât să se țină cont de această indicație și astfel intrările să se păstreze distinct, iar ieșirile să se obțină din fiecare intrare în parte.

O altă dezvoltare interesantă este cea pentru clienții din zona de producție pe bază de rețetă, care au nevoie să-și urmărească producția cu ajutorul scannerului, direct de pe linia de producție. Astfel, începând de acum, se pot introduce consumurile și se pot confirma produsele finite.

Despre FluxVision

Soluția de Warehouse Management în cloud care aduce flexibilitate, viteză și precizie în depozit! FluxVision WMS este o componentă cheie în managementul eficient al depozitelor și în optimizarea stocurilor. Aceasta optimizează toate operațiunile care au loc în depozit, de la recepție și până la livrare.

Aplicația FluxVision transformă toate operațiunile din depozit în operațiuni simple, intuitive și fără hârtii, bazându-se pe identificarea prin citirea codurilor de bare.

FluxVision WMS vă ajută să deveniți profitabili

FluxVision este aplicația de Warehouse Management System dezvoltată pe platforma SocrateCloud și este prima soluție WMS cloud din România și printre primele din Europa. FluxVision WMS automatizează activitățile din depozit și optimizează spațiul de stocare, oferind funcționalități multiple menite să crească performanța operatorilor. Sistemul transformă și organizează modul de lucru din depozit, asigurând trasabilitate completă și adaptare rapidă la schimbările din piață.

Cifre cheie pentru FluxVision WMS

Gata de acțiune?

Leave a Comment