Aveți probleme cu inventarul?

Home / WiData Inventory / Aveți probleme cu inventarul?

Aceasta este o întrebare pe care nimeni nu își dorește să o audă și nici să răspundă afirmativ. Fiecare organizație investește sume considerabile în activele fixe și circulante, care asigură de fapt motorul derulării activității sale economice. Dincolo de obligația legală de realizare a inventarierii periodice, administratorii trebuie să organizeze și să se asigure de realizarea inventarului.

Inventar mai rapid și mai corect decât oricând

WiData Inventory, soluția de inventariere dezvoltată de WiSoft Professional Services, are ca scop automatizarea proceselor de inventariere utilizând tehnologia codurilor de bare.

Prin utilizarea soluției noastre se realizează identificarea  automata a mărfurilor cu etichete cu cod de bare și colectarea datelor în format electronic în vederea transferării, prelucrării și stocării informației obținute. Nu vă încărcați personalul cu activități de inventariere. Sistemul nostru de inventariere în cloud vă oferă posibilitatea să realizați inventarul în doar câțiva pași. Tot ce trebuie să faceți este să generați o listă de inventar din sistemul ERP sau orice alt sistem pe care îl utilizați. Apoi treceți la scanarea codurilor de bare de pe bunuri. Dacă nu dispuneți de scannere de coduri de bare, nu-i nicio problemă pentru că WiData Inventory poate rula chiar și pe smartphone. De îndată ce terminați de scanat, puteți vizualiza rapoartele și puteți exporta datele.

De ce să folosiți WiData Inventory?

Obiectivul nostru principal este acela de a crește gradul de acuratețe și eficiență a procesului de inventariere, prin păstrarea unei evidențe corecte a stării și a locației fiecărui mijloc fix sau obiect de inventar și eliminarea erorilor care pot interveni în realizarea inventarului “the old fashioned way”, adică cu pixul și hârtia.

Avantaje si beneficii ale soluției WiData Inventory:

  • Se integrează ușor cu sistemul de gestiune existent la beneficiar
  • Este disponibil pe bază de abonament, ceea ce elimină costurile suplimentare cu licențierea
  • Este disponibil pe orice dispozitiv care poate rula un client Telnet
  • Datele se pot introduce prin scanare sau  tastare pe terminalul mobil.
  • Accesul este securizat, toate datele se transmit securizat către server, iar accesul se face numai pe bază de utilizator și parolă.

Soluția WiData Inventory este ideală pentru urmărirea stocurilor în depozite, centre de producție și de distribuție sau la comercianți.

Solicitați o prezentare

Leave a Comment