Creșteți eficiența depozitului – o abordare pentru rezultate mai bune în distribuție

Home / Distribuție / Creșteți eficiența depozitului – o abordare pentru rezultate mai bune în distribuție

Vă regăsiți măcar într-una din situațiile de mai jos?

  • Competiția devine tot mai acerbă?
  • Producătorii preferă să înceapă să vândă direct către clientul final?
  • Comercianții mari își administrează propriul depozit sisteme pentru gestionarea inventarului?
  • Cota de piață e în pericol?

Ce puteți face pentru a crește eficiența depozitului?

  • Utilizați spațiul de depozitare mai inteligent
  • Monitorizați stocurile
  • Creșteți acuratețea livrărilor

Soluția de gestiune a depozitelor potrivită vă poate ajuta să monitorizați întreaga activitate din depozit și să optimizați toate procesele logistice.

 

Utilizați spațiul de depozitare mai inteligent

Sunt câteva măsuri pe care le puteți lua pentru a utiliza spațiul de depozitare cât mai eficient, de la optimizarea stocurilor, reducerea lățimii culoarelor de acces, așezarea pe rafturi și până la îmbunătățirea utilizării spațiilor de stocare pentru minimizarea efectului fagure.

 

Monitorizați stocurile

Centralizarea datelor într-un singur sistem vă ajută să luați decizii bine informate într-un timp cât mai scurt. Utilizați un tablou de bord pentru a supraveghea activitatea depozitului și pentru a urmări starea comenzilor și livrările în timp real. O situație în timp real asupra stocurilor vă ajută să evitați rupturile de stoc, astfel încât să puteți onora la timp comenzile clienților. Veți avea o imagine clară asupra produselor pe care le aveți pe stoc, în tranzit sau în comandă la furnizor sau la producător.

 

Creșteți acuratețea livrărilor

Automatizați procesul de pick&pack ca să eliminați posibilele erori și să creșteți eficiența acestuia. Urmăriți stocurile în timp real pe întreg lanțul de aprovizionare și evitați rupturi de stoc.

 

FluxVision WMS pentru distribuție este o soluție avansată de gestionare a tuturor activităților din cadrul depozitului, având ca principal obiectiv eficientizarea acestor activități. Sistemul este dezvoltat pe cea mai noua tehnologie și este integrat nativ cu SocrateCloud, platforma de business care furnizează o soluție de gestiune economică – ERP, gestiune a relațiilor cu clienții – CRM și Business Intelligence – BI, ușor de utilizat care susține performanța afacerii.

FluxVision WMS, soluția de management al depozitelor specializată pentru rețelele de distribuție, asigură control operațional și suport decizional.

Solicitați o prezentare!

Leave a Comment