Depozit mai eficient pentru zona de producție

Home / Producție / Depozit mai eficient pentru zona de producție

Realizarea investițiilor în soluții capabile să vă ajute să optimizați și să controlați fluxurile de materiale necesare pentru toate fazele de producție este indispensabilă. Utilizarea unui sistem WMS vă ajută de asemenea să urmăriți stocurile și să alimentați liniile de producție cu elementele necesare și în cantitățile corespunzătoare, astfel încât să nu existe întreruperi sau încetiniri pe lanțul de producție.

FluxVision WMS, un avantaj competitiv

În condițiile în care nici o companie de producție nu se poate lăuda cu faptul că deține exclusivitatea pe o anumită nișă, iar alternative pot apărea oricând, timpul de execuție și livrare este un punct critic.

Avantajul competitiv nu sta în realizarea unui produs pe care nimeni altcineva nu-l poate oferi, ci este vorba de capacitatea de a fi informat în orice moment despre activitatea din zona de producție, de a opera rapid modificări atunci când este necesar și de a optimiza costurile operaționale și logistice.

Aprovizionare just-in-time, fără sume mari de bani blocate în stocuri

Monitorizarea și optimizarea stocurilor de materii prime este un aspect foarte important pentru orice producător, indiferent de nișă, pentru că are o foarte mare influență asupra lichidităților companiei.

FluxVision WMS este soluția perfectă la îndemâna managerului de logistică sau a responsabilului de aprovizionare, pentru că oferă informații în timp real asupra stocurilor reale din depozit, care, coroborate cu necesarul solicitat de zona de producție, ajută la stabilirea necesarului de aprovizionare, fără să mai existe situații de supra-stoc sau de lipsă de stoc.

Trasabilitate îmbunătățită, atât pentru materia primă, cât și pentru finite

Orice producător are obligația de a menține o trasabilitate a originii materiei prime pe care o folosește la realizarea produsului finit. Conform cerințelor pentru certificarea ISO, FluxVision WMS asigură trasabilitatea până la nivel de lot a materiei prime subansamblelor și a finitelor, încă de la înregistrarea în gestiune și până la livrarea către client.

FluxVision WMS este o componentă cheie în managementul eficient al depozitelor și în optimizarea stocurilor. Aceasta optimizează toate operațiunile care au loc în depozit, de la recepție și până la livrare. Aplicația FluxVision transformă toate operațiunile din depozit în operațiuni simple, intuitive și fără hârtii.

Solicitați o prezentare!

Leave a Comment