E timpul pentru inventarul anual obligatoriu

Home / WiData Inventory / E timpul pentru inventarul anual obligatoriu

Pe final de an activitatea celor mai multe companii crește considerabil, datorită dorinței de a crește volumul de comenzi, origanizării de campanii de promovare sau a evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă. Pe lângă acestea însă, mai trebuie avută în vedere o activitate obligatorie și care necesită timp, atenție la detalii și mai ales răbdare. Este vorba, desigur, despre inventarul anual obligatoriu.

Sunt supuse inventarierii toate bunurile patrimoniale ale societății:

  • Stocuri (materii prime, obiecte de inventar, consumabile, producție în curs de execuție, produse finite și stocuri aflate la terți)
  • Imobilizari corporale (terenuri, mijloace fixe, clădiri, mașini, utilaje)
  • Imobilizări necorporale (brevete, concesiuni)
  • Imobilizări financiare (titluri de participare, creanțe)
  • Creanțe
  • Disponibilități bănești

Aceasta presupune stabilirea situației reale a tuturor elementelor de natura activelor, datoriilor, capitalurilor proprii, dar și a bunurilor și valorilor deținute cu orice titlu de fiecare companie.

Salvați timp și bani cu o soluție de inventariere în cloud

Nu vă încarcați personalul cu activități de inventariere. Un sistem de inventariere în cloud vă oferă posibilitatea să realizați inventarul în doar câțiva pași. Tot ce trebuie să faceți este să generați o listă de inventar din sistemul ERP sau orice alt sistem pe care îl utilizați. Apoi treceți la scanarea codurilor de bare de pe bunuri. Dacă nu dispuneți de scannere de coduri de bare, WiData Inventory poate rula chiar și pe smartphone. De îndată ce terminați de scanat, puteți vizualiza rapoartele și puteți exporta datele.

Cele mai multe sisteme de inventariere necesită o perioadă mai lungă de implementare, iar costurile aferente sunt destul de importante. Cu WiData Inventory, aplicația de inventariere în cloud, scăpați de toate aceste costuri. Soluția de inventariere se poate accesa atât de pe terminalele mobile industriale, cât și de pe orice telefon mobil cu o conexiune la internet și care are instalat un client de Telnet, iar costurile sunt flexibile, aplicația fiind disponibilă pe bază de abonament.

Despre avantajele utilizării unei soluții de inventariere în cloud au mai scris aici.

Multe detalii despre funcționalitățile WiData Inventory găsiți aici.

Solicitați mai multe informații despre WiData Inventory

Leave a Comment