Acces în timp real la indicatorii de performanță ai depozitului

Home / WMS / Acces în timp real la indicatorii de performanță ai depozitului

Indicatorii de performanta pentru depozit sunt esențiali ca să puteți determina performanța depozitului, a proceselor, a fluxurilor și a operatorilor. Nu este nevoie de prea mulți indicatori, ca să aveți prea multe bătăi de cap cu interpretarea cifrelor, ci doar de cei esențiali, din care sa va dați seama în orice moment dacă lucrurile merg în direcția potrivită.

 

Cu ajutorul FluxVision WMS puteți urmări în timp real indicatori vitali în managementul depozitului și interveni de fiecare dată acolo unde este nevoie.

 

Gradul de ocupare a depozitului

În funcție de gradul de ocupare al depozitului, veți avea venituri mai mari sau mai mici și puteți fi profitabili sau nu.

 

Organizarea locațiilor de depozitare

Să pui niște rafturi într-un depozit, asta face oricine. Să ai o organizare a depozitului, dar și procese optimizate, e mai greu și nu o poate face oricine. FluxVision este capabil să vă sugereze unde să plasați mărfurile cu o rotație de stoc mai mare, astfel încât rutele în interiorul depozitului să fie mai scurte și timpul de pregătire a comenzilor să fie optimizat.

 

Productivitatea operatorilor

Prin intermediul operațiunilor ghidate, FluxVision vă poate arăta în timp real care este gradul de performanță la nivel de depozit, societate, gestiune, articol sau tip de mișcare.

 

Productivitatea utilajelor

Ca și în cazul operatorilor, FluxVision arată gradul de performanță al utilajelor la nivel de depozit, societate, gestiune, articol sau tip de mișcare.

 

Atât productivitatea operatorilor, cât și a utilajelor din depozit au o influență foarte mare atât asupra profitabilității, cât și asupra gradului de satisfacție al clienților. O resursă mai productivă, înseamnă costuri reduse și un client mulțumit, datorită costurilor, dar și pentru că comenzile îi ajung complete și la timp.

 

Aceștia sunt doar câțiva dintre indicatorii de performanță la care aveți acces prin intermediul soluției FluxVision. Acesta vă permite astfel să aveți o viziune îmbunătățită asupra operațiunilor desfășurate și să cuantificați modul în care depozitul funcționează în raport cu țintele stabilite.

Aduceți îmbunătățiri în depozit. Solicitați o prezentare FluxVision WMS!

Leave a Comment