Salvați timp și bani cu o soluție de inventariere în cloud

Home / WMS / Salvați timp și bani cu o soluție de inventariere în cloud

Există puține lucruri mai rele pentru o afacere de distribuție decât ineficiența proceselor și a fluxurilor de lucru. Managementul stocurilor și al inventarului reprezintă cea mai importantă parte a operațiunilor de zi cu zi. Tocmai de aceea, o soluție de inventariere în cloud face economii de timp și de bani, lăsându-vă să investiți mai mult timp și o doză mai mare de energie în activități de analiză și de strategie.

Inventar simplificat

Mulți deținători de depozite sau centre de distribuție își încarcă personalul cu activități de inventariere. Un sistem de inventariere în cloud vă oferă posibilitatea să realizați inventarul în doar câțiva pași. Tot ce trebuie să faceți este să generați o listă de inventar din sistemul ERP sau orice alt sistem pe care îl utilizați. Apoi se trece la scanarea codurilor de bare de pe produse. Dacă nu dispuneți de scannere de coduri de bare, WiData Inventory poate rula chiar și pe smartphone. De îndată ce terminați de scanat, puteți vizualiza rapoartele și puteți exporta datele.

Soluție de inventariere ușor de utilizat

Cele mai multe sisteme necesită o perioadă mai lungă de implementare, iar costurile de implementare, dar și cele pentru echipamente și licențe sunt destul de importante. Cu WiData Inventory, soluție de inventariere în cloud, scăpați de costuri. Aplicația de inventariere se poate accesa atât de pe terminalele mobile industriale, cât și de pe orice telefon mobil cu o conexiune la internet și care are instalat un client de Telnet, iar costurile sunt flexibile, soluția fiind disponibilă pe bază de abonament.

Doriți o prezentare personaliztă a soluției WiData Inventory?

Trasabilitatea stocurilor

Scopul oricărei companii care lucrează cu stocuri este acela de a se asigura că acestea ajung acolo unde trebuie și când trebuie. Cu cât marfa stă mai mult pe loc când aceasta ar trebui, de fapt, să circule, cu atât se produc mai multe pierderi. La fel se întâmplă și atunci când mărfurile ajung unde nu ar trebui. Toate aceste scenarii au o probabilitate destul de mare atunci când se folosește metoda manuală de management al stocurilor.

Pe când, dacă folosiți un sistem de inventariere în cloud, veți putea urmări în orice moment toate mișcările de marfă. În plus, acestea au și un modul de alertare pentru discrepanțe. De exemplu, veți ști din timp dacă aveți marfă lipsă în depozit și veți putea rezolva înainte ca acestea să devină critice și să producă pierderi și mai mari. Din moment ce aveți accesoricând și de oriunde la informații, nu veți fi prins niciodatată pe picior greșit.

Securitatea datelor

Investiția în echipamente hardware poate fi destul de mare, dar în cazul unui sistem de inventariere în cloud, scăpați de această grijă. În plus, datele se află mai în siguranță decât dacă ar fi salvate local pe un hard drive care se poate strica sau pe un dispozitiv de citire a codurilor de bare, care poate suferi stricăciuni sau poate fi chiar furat. Atunci când utilizați WiData Inventory, toate datele se păstrează în cloud, accesul făcându-se de pe orice dispozitiv mobil pe bază de nume de utilizator și de parolă.

Rapoarte personalizate

Un sistem de management al stocurilor vă permite să vă creați propriile dashboard-uri și rapoarte, în funcție de informațiile pe care vreți să le vedeți, astfel încât să vedeți la o simplă aruncătură de ochi care sunt punctele care necesită atenția dumneavoastră. Accesul la aplicație poate fi personalizat, iar datele și rapoartele pot fi partajate cu ușurință cu alți utilizatori.

Flexibilitatea este una dintre nevoile lumii moderne, iar un sistem de inventariere în cloud vă dă flexibilitatea de care aveți nevoie, indiferent de industria din care faceți parte.

Doriți o cotație de preț pentru soluția WiData Inventory?

Leave a Comment