3 motive să alegeți o soluție de management al depozitelor în cloud

Home / WMS / 3 motive să alegeți o soluție de management al depozitelor în cloud

Când vine vorba despre administrarea unui depozit, știm cu toții că fiecare leu și fiecare centimetru contează. O soluție de management al depozitelor în cloud vă ajută să economisiți atât bani, cât și spațiu, evitând astfel pierderile și păstrându-vă competitiv pe o piață în continuă mișcare și dezvoltare.

Prin simpla ei implementare, o soluție de gestiune a depozitelor în cloud oferă  o vizibilitate crescută asupra operațiunilor de depozitare, ceea ce vă ajută să luați decizii mult mai rapid. Cu FluxVision WMS beneficiați în același timp de o siguranță a datelor și un cost de deținere mult mai redus, vorbind despre o soluție cloud accesibilă pe bază de abonament.

Cum îmbunătățește FluxVision WMS operațiunile de depozitare? 3 motive!

Control și perspective mai bune de creștere

Felul în care controlați operațiunile de depozitare și inventariere vă ajută să eficientizați afacerea. Soluția de management al depozitelor în cloud vă oferă o imagine detaliată a stocurilor, acestea actualizându-se în mod automat. Prin intermediul codurilor de bare se urmărește fiecare mișcare din depozit, făcând toate aceste informații disponibile părților interesate din cadrul organizației.

Am avut în vedere optimizarea costurilor chiar și în ceea ce privește parametrizarea soluției WMS. FluxVision WMS este singura soluție WMS care poate fi configurată direct de către client cu ajutorul unor bife. Mai simplu nici că se poate! În plus, disponibilitatea acesteia pe bază de abonament se pliază perfect pe o flexibilitatea a nevoilor, în funcție de sezon, prin ajustarea numărului de utilizatori sau operațiuni.

Solicitați o prezentare personalizată

Serviciu clienți ca avantaj competitiv

Imaginați-vă că un client apelează linia de suport și solicită o informație cu privire la starea unei comenzi. Un răspuns de genul “Nu știu.”, înseamnă pierderea clientului. Cu ajutorul sistemelor interconectate, toate mișcările de marfă sunt înregistrate și disponibile oricărui membru din echipă, chiar și clientului, dacă acesta are acces la sistem.

Vine în întâmpinarea nevoilor viitoare fără a necesita investiții suplimentare

Soluțiile de gestiune a depozitelor și de optimizare a stocurilor, odată implementate într-o organizație sunt mai greu de schimbat. Atât din cauza costurilor, dar și a duratei și a efortului depus în procesului de implementare a unor sisteme noi și adaptate noilor cerințe.

Prin mutarea în cloud, datele sunt digitizate și pot fi accesate oricând și de oriunde. În plus, FluxVision WMS poate fi integrat cu orice platforma e-commerce, sistem ERP și permite schimbul de informații cu partenerii din lanțul de aprovizionare printr-un schimb automat de date.

În concluzie, cu ajutorul soluției FluxVision WMS de la WiSoft Professional Services puteți obține beneficiile de mai sus, dar și multe altele, toate la un preț mai mult decât rezonabil.

Solicitați o cotație de preț

Leave a Comment