Beneficiile integrării magazinului online cu soluții ERP și WMS

Home / Retail / Beneficiile integrării magazinului online cu soluții ERP și WMS

Integrarea magazinului online cu sisteme ERP și WMS automatizeaza transferurile de informații, eliberand utilizatorii de multă muncă de rutină. 

 

Comerțul electronic a evoluat în mod surprinzător, iar în viitor se va păstra aceeași tendință. În prezent, schimbările se produc din ce în ce mai rapid, iar companiile care își doresc să rămână competitive trebuie întotdeauna să se adapteze. Cum? Prin integrarea magazinului online cu soluții ERP și WMS. Astfel, veți avea posibilitatea de a optimiza procesele de business, de a reduce costurile și de a obține avantajele competitive de care aveți nevoie pentru succesul afacerii pe care o administrați. 

 

Vă putem ajuta. Contactați-ne pentru o prezentare! 

 

Prin integrarea magazinului online cu SocrateERP & FluxVision WMS obțineți următoarele beneficii:

Actualizarea automată a stocurilor

Evitați situația în care clienții comandă produse fără să știe dacă sunt sau nu sunt pe stoc. ​​Informațiile despre stocurile care se afișează pe site trebuie actualizate frecvent, astfel încât să coincidă cu cele din sistemul de gestiune a stocurilor. 

 

Toate detaliile despre comenzi și vânzări vor putea fi vizualizate imediat în sistemul ERP. Prin urmare, îți vei putea planifica următoarele achiziții cu precizie și vei ști exact cum să-ți administrezi stocurile, astfel încât să îți reduci costurile si să ai o imagine clară asupra cantității, valorii și locației produselor comercializate.

Actualizarea automată a prețurilor

Modificați prețurile în ERP și se vor actualiza automat și în magazinul online. Dacă aprovizionați frecvent, aveți furnizori cu prețuri fluctuante sau pur și simplu țineți cont de evoluția cursului valutar, actualizarea manuala a prețurilor pe site iese din discuție, mai ales dacă vindeți zeci de mii sau sute de mii de produse. Actualizarea prețurilor se poate face automat, cât de des este nevoie. 

 

Transferul de comenzi din magazinul online către ERP

Economisiți sute sau mii de ore anual dacă nu mai trebuie să introduceți manual în ERP fiecare comandă și fiecare rând de pe comandă. Prin această integrare între magazinul online și SocrateERP:

  • Puteți avea toate comenzile adunate într-un singur loc, indiferent de unde provin ele – din magazinul online sau primite de la clienți prin email sau telefon
  • Comenzile intră automat în ERP, de unde puteți genera facturi 
  • Se generează din sistemul ERP și AWB-urile prin integrarea cu platformele curierilor
  • Se asociază automat comenzile cu clienții existenți 

 

Deciziile de business mai rapide și un control mai bun asupra operațiunilor

SocrateERP vă permite să generați orice raport de care aveți nevoie pentru a lua decizii de business informate și să aveți o viziune de ansamblu corectă asupra afacerii. În plus, oamenii de decizie vor putea accesa rapoartele imediat și vor fi mereu corect informați. Acest lucru va permite un control eficient asupra operațiunilor. 

 

Digitalizarea operațiunilor și optimizarea proceselor de e-commerce vă permite să atrageți mai mulți clienți, să îi fidelizați pe cei existenți și să vă dezvoltați afacerea. SocrateERP și FluxVisionWMS sunt soluțiile ideale dacă doriți să reduceți costurile, să aveți acces la informații în timp real și să le oferiți clienților o experiență personalizată.

Gata de acțiune?

Leave a Comment